За Нас

Едно от най-добрите предложения на пазара

Нашата компания предлага затворен цикъл от услуги в сверата на компютърното програмиране и дигиталния маркетинг.

Кои Сме Ние

Нашите експерти и акаунти, са компетентни, любезни и отзивчиви, готови винаги да помогнат

Нашата Мисия

Качеството на услугите ни, се конкурира с финансово изгодни предложения

Какво Правим

Маркетингови решения, които работят и помагат да се спести време

Нашата История

Нашата компания е създадена през началото на 2017 година, като естественото и начало дойде след запитвания на клиенти, които ползваха от друга компания на основателите информационни услуги в сферата на медия анализа и мониторинга. Започнахме да ги консултираме а след време получихме заявки да управляваме техните кампании и да програмираме техните сайтове. В последствие създадохме и самото юридическо лице и прехвърлихме бизнеса до момента в новата компания Глобал Меншън ЕООД до края на годината вече имахме над 10 клиента. През тези 4-ри години ние не преставахме да се учим и развиваме. Не върнахме нито едно запитване и задача от клиент, така успяхме да надградим собствените си знания и умения, които ни направиха желан партньор и силен конкурент на пазара на дигитални услуги. В момента работим на ежемесечна база с над 10 топ компании и множество средни и малки бизнеси.

Процес на Работа

Опознаване

Ще направим няколко срещи, чиято цел ще е да се запознаем в детайли със спецификата на вашия бизнес и как можем да сме Ви максимално полезни. Ще анализираме процесите свързани с дигиталния маркетинг, ще одитираме уеб сайта ви, ще се запознаем с текущите маркетинг активности като страници в социалните медии, активни кампании, резултати и позициониране в търсачки, системи за отчитане на активностите по сайта, viber, mail кампании, чатботове и много други. Финално ще излезем с обобщен анализ и съответно предложение, какво би било най-доброто за вашия бизнес, ще се съобразим и с бюджета.

Дефиниране

Компанията ни заедно с Вашия екип ще изработи ясен и точен план за действие, който ще включва график по дни, седмици, месеци и съответните пера, като програмиране, SEO, активности в социалните медии, различни видове реклами в Google и социалните медии, дизайн, създаване на авторски текстове, регистриране на имена и кампании в Viber, кампании по електронна пощата, създаване и управление на различни чатботове и много други.

Всичко на едно място

Предполагаме, често ви се е случвало да се сблъскате с проблема с доставчиците, за да изпълните една задача, за да получите една завършена и работеща система ви се е налагало да търсите различни доставчици. Някой да погледне кампанията във Viber и Google, някой да настрои софтуера за mail маркетинг, SEO експерта казва, че програмиста не е изпълнил качествено заданието по сайта, дизайнера е направил дизайн, който не може да се реализира от програмиста и почва една здрава главоблъсканица, кореспонденция, множество тристранни и четиристранни срещи без ясен резултат и така всичко ви се струпва на главата. Ние знаем това, защото преди да създадем тази компания сме били консуматори на подобни услуги и сме оставали много разочаровани и не искаме това да се случва с нашите клиенти. При нас всичко се извършва вътрешно и в много редки случаи и то с изрична молба на клиентите сме използвали външни експерти, като художник, дизайнер и пр. След дефиниране на задачата и разписване на графика за нейното изпълнение, вие ще получите екип от експерти, който са изпълнили множество проекти съвместно и работят е екип.

Ще го свършим ние

В тази точка може да се повтаряме малко с горната, но в по-голяма част от случаите ще получите анализи, одити, коментари, препоръки и съвети и щом се стигне до въпроса, какво постигнахме нагледно, какви са резултатите от работата ни до момента ще получите отговор, че работата е била експертна и вие е трябвало да поемете изпълнението. Това няма да се случи при нас, защото ние изпълняваме всичко от анализа, през програмирането, оптимизацията в търсачки, създаването и управлението на рекламни кампании.  

Срокове и отчетност

Колкото и да си говорим идва момента, в които трябва да се покаже какво е свършено. Ние обичаме да се отчитаме поне веднъж месечно и на всяка изпълнена точка от план графика. Правим го подробно с графики, линкове, текст и снимки. Отчитаме важни, реални показатели, които изиграват съществено значение за изпълняване на цялостната стратегия. Благодарение на отчетите и двете страни получават нужното им спокойствие (едните че са изпълнили задачите си а другите, че не са дали парите си напразно). Много важна величина в отчетите са сроковете, никой не би искал да прави сайт една година колкото и да е сложен или да оптимизира по кл. думи, които са без никаква конкуренция с месеци.

Цена

Тук идва най-любимата ни част. Колко би струвало? Искани се да ви кажем, че хляба е 2 лв., но въпреки, че ни се налага да работим с бисквити ние не сме пекарна. Обикновено се съобразяваме с бюджета на клиентите, имало е случай да работим пробоно или за суми близки до разходите ни, с цел да убедим ръководството на компанията, че си заслужава да инвестира в дигитални технилогии и в повечето случай сме оставали много доволни накрая. Не сме скъпчии и работим на пазарни цени, но не бива да забравяте, че: „Удоволствието от ниската цена трае много по-кратко от разочарованието от ниското качество.“

Защо да изберете нас?

  • Персонален подход и отношение

    Ще създадем специално за Вас маркетингови решения, които работят и помагат да се спести време. Нашата изчерпателна онлайн маркетингова стратегия ще популяризира и увеличи трафика към вашият сайт и по този начин ще увеличим приходите от продажби в интернет мрежата.

  • Всичко на едно място

    От логото през уеб дизайна, до завършени и работещи онлайн системи за генериране на продажба и бизнес, това предлагаме ние. Не жертвайте нито едно от трите най-важни неща: цена, качество, бързина.

  • Поддръжка

    Нашите експерти са готови да откликнат на вашите желания и да разрешат поставените от Вас текущите задачи в сферата на дигиталния маркетинг и програмирането.

89

Завършени Проекта

land

190

Доволни Клиента

ball

156k+

Реда с Написан Код

programming

28

Награди

bullseye