Услуги

Какво правим най-добре?

За нашия екип да бъдем любимата услуга е много по-ценно, отколкото просто да сме известна марка на пазара!

КАК МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ

За нашия екип да бъдем любимата услуга е много по-ценно, отколкото просто да сме известна марка на пазара!

 • land

  СТРАТЕГИЧЕСКО ПЛАНИРАНЕ

  Стратегическо планиране, фокусирано върху създаване и изпълниение на високо ефективни дигитални кампании.

 • programming

  ПРОГРАМИРАНЕ

  Предлагаме, широк спектър услуги в сферата на програмирането. Мобилни приложения, интернет сайтове, специализиран софтуер.

 • bullseye

  ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

  Дигитален маркетинг в традиционни централни и регионални медии, социални медии и глобални търсещи машини.

 • ball

  ON PAGE / OFF PAGE SEO

  Предлагаме професионални SEO услуги, оптимизация на сайтове в търсещи машини - търсачки като Google.

 • online-shopping

  EMAIL МАРКЕТИНГ

  Нашата компания, има ефективна система за маркетинг през ел. поща. Системата е плод на разработка на нашия софтуерен екип.

 • package

  РЕКЛАМА

  Интегриране, настройка и управление на сложни многокомпонентни програматик системи.

Уеб Дизайн

Не би ли било хубаво ако уебсайт за вашия бизнес, показващ продуктите и услугите, които предлагате, е достъпен за всички потенциални клиенти? Повечето от потребителите днес използват интернет ежедневно, за да търсят информация за продукти, услуги, цени и сравнения между марки. Те просто въвеждат това, което търсят в търсачките и започват да филтрират най-атрактивните опции.

 

Уеб дизайнът е планиране и създаване на уебсайтове. Това включва редица различни умения, всички под чадъра на уеб дизайнера. Някои примери за тези умения са информационна архитектура, потребителски интерфейс, структура на уебсайта, навигация, оформление, цветове, шрифтове и общи изображения. Всички тези умения се комбинират с принципите на дизайна за създаване на уебсайт, който отговаря на целите на компанията или физическото лице, от което се създава уебсайтът.

 

Наличието на уебсайт гарантира, че не само сте сред опциите за предлагане на качествени продукти и услуги, но също така помага да изградите надеждни и достоверни отношения с вашата марка с потребителите. И това е от съществено значение за успеха онлайн.

 

Ние ще ви помогнем за създаването на вашия уебсайт. Първо, ще определим целта на вашия уебсайт. Започваме с ясно дефиниране на целта на вашия уебсайт и какво очаквате от вашия проект.

 

Дизайнът включва принципи на дизайна – баланс, контраст, акцент, ритъм и единство – и дизайнерски елементи – линии, форми, текстура, цвят и посока.

 

Уебдизайнът има много различни функции

 

Нашите уеб дизайнери могат и имат за задача да създават или работят върху цели сайтове, или само отделни страници. Различните функции на уеб дизайна включват:

 

HTML – Това е структурата на уеб страниците, създаваща основата на всички уебсайтове.

 

CSS – Ето как уеб страниците се оформят визуално. CSS (Cascading Style Sheets) се справя с целия облик и усещане на уебсайтове, включително оформление, типография, цветове и др.

 

JavaScript – Това управлява определено поведение на уебсайтове и може да се използва за различни взаимодействия и функции.

 

CGI програмиране – CGI и следващите записи (PHP, ASP и т.н.) са различни варианти на езици за програмиране. Много сайтове не изискват нито един от тези езици, но сайтове с повече функции със сигурност ще трябва да бъдат кодирани с помощта на някои от тези езици.

 

PHP, ASP, ColdFusion скрипт.

 

XML - Информационна архитектура – Начинът, по който съдържанието и навигацията на уебсайта са структурирани и представени, помага да направи уебсайта успешен, лесен и интуитивен за използване.

 

SEO – Оптимизацията за търсачки гарантира, че сайтовете са привлекателни за Google и други търсачки и че хората, които търсят продукти, услуги или информационни ресурси на този сайт, могат да ви намерят веднага щом търсят онлайн.

 

Управление на сървъра – Всички уебсайтове трябва да бъдат хоствани. Управлението на сървърите, които хостват тези сайтове, е важно умение за уеб дизайн.

 

Уеб маркетинг и стратегия – Не е достатъчно да имате уебсайт. Тези сайтове също ще трябва да бъдат предлагани на пазара с постоянна дигитална стратегия.

 

Дизайн – Създаването на визуален облик и усещане на уебсайтове винаги е било важен аспект от индустрията.

 

Скорост – Успешният уебсайт е този, който се зарежда бързо на голямо разнообразие от устройства, независимо от скоростта на връзката на посетителя. Да можеш да настроиш производителността на уебсайтовете е много ценно умение.

 

Съдържание – Хората посещават уебсайтове за съдържанието, което съдържат тези уебсайтове. Възможността за създаване на такова съдържание е изключително важен компонент в света на дизайна на уебсайтове.

Одит на Уебсайт

SEO одитът на вашия сайт не е опция. Това е необходимост. Ако искате да привлечете органичен трафик към уебсайта си и да подобрите класирането си при търсене, трябва редовно да извършвате SEO одити на уебсайта си. SEO одитът наистина е първата стъпка към всяка ефективна SEO кампания. Потребителите на търсене са мотивирани и фокусирани. Ако успеете да ги привлечете, ще имате скок в реализациите.

 

SEO е жизнената сила на вашия бизнес, що се отнася до органичния трафик. Ако страницата ви не се справя добре и потребителите на търсене се мъчат да ви намерят в резултатите, вероятно ще се провалите в SEO. Подобряването на класирането при търсене е най-лесният начин да развиете своя онлайн бизнес. Един ефективен SEO одит помага да разберете какво не е наред с вашия уебсайт или страница, и в кои области трябва адресът да е на първо място.

 

Какво е одит на уебсайтове и за какво служи?

 

Когато редовно проверявате сайта си, вие му помагате да расте и да се откроява. По същия начин, по който трябва да се подлагаме на периодични консултации с лекари, за да проверим дали всичко е наред със здравето ни, уебсайтът също трябва да бъде проверен, за да се види дали има някакви проблеми с навигацията или съдържанието, и когато идентифицирате недостатъци и отклонения, можете да ги коригирате, преди да навредят на вашия уебсайт.

 

Всички знаем, че създаването на уебсайт не е достатъчно, за да започнете да привличате трафик и да постигнете целите си. Необходимо е да се направи пълен анализ на уебсайта, за да се проверят възможностите. Тогава идва одитът на уебсайта, който не е нищо повече от пълен анализ на вашия уебсайт, който обикновено се извършва за маркетингови цели, тоест, така че уебсайтът да се представя добре онлайн.

 

При извършване на одит е много важно да се извърши пълен анализ на сайта, включително всички страници, за да не останат незабелязани грешки или остаряла информация. И когато тези одити се извършват редовно, те дават големи ползи и резултати.

 

С актуализираното SEO, вашият сайт ще може да привлича нови потребители, а функции като скорост на сайта и лесна навигация в сайта могат да накарат посетителите да останат по-дълго на сайта. Също така, качественото и актуално съдържание привлича вниманието и ви помага да се утвърдите като авторитет във вашата ниша.

 

Основни области на вашия уебсайт, които се нуждаят от одит

 

Анализът трябва да се направи в целия сайт и в този момент много хора често не са сигурни откъде да започнат и кои области заслужават най-голямо внимание. За да ви помогнем, ние ще ви обясним областите, които най-много се нуждаят от внимание по време на одита, а именно:

 

Потребителски опит

 

Потребителското изживяване, известно още като UX, има за цел да направи уебсайта ви по-лесен за използване от вашите посетители, тоест колкото по-приятен е уебсайтът, толкова по-заинтересован ще бъде посетителят и ще прекара повече време в поглъщане на вашето съдържание. Това прави посетителите по-склонни да предприемат действия като абониране за имейл списък, пазаруване или свързване с компанията. Освен това, това увеличава възможността потребителите да се върнат на сайта и да придобият лоялност.

 

Подходящо и актуално съдържание

 

Поддържането на подходящо съдържание на вашия уебсайт е от решаващо значение за привличането на потребители. Ако съдържанието на уебсайта не е качествено, надеждно и повтарящо се, то не привлича внимание и няма да спечели потребителите. Подходящото съдържание е важно за вас, за да можете естествено да създавате връзки, подобрявайки вашето SEO.

 

SEO е от съществено значение за вашия уебсайт, за да има видимост и да привлича нови посетители. Търсачките винаги правят актуализации и уебсайтовете трябва да се адаптират към тях.

 

Сега, когато знаете какво представлява одитът на сайта и защо е толкова важен, не забравяйте, че това е обширен и трудоемък процес и за него ви трябват специалисти в тази сфера. Редовните одити са от решаващо значение за успеха на вашия уебсайт и за поддържането на вашето онлайн присъствие.

SEO - Оптимизация за Търсачки

SEO означава оптимизация за търсачки. Това е набор от техники за оптимизация на уебсайтове, блогове и уеб страници. Тези оптимизации целят постигане на добро органично класиране, генериращо трафик и авторитет към уебсайт или блог.

SEO е една от основните стратегии на дигиталния маркетинг.

В крайна сметка, кой не иска да се появи на челните позиции в органичното търсене на Google? Така че една добра SEO стратегия ще ви отведе до там! Вашият уебсайт става по-известен, печели авторитет на пазара, получава повече посетители и увеличава шансовете за реализации.

SEO е набор от стратегии за оптимизация на уебсайтове, блогове и уеб страници, които имат за цел да подобрят позиционирането им в органичните резултати от търсачките. Това е съкращението от Search Engine Optimization, което означава оптимизация за търсачки.

Всяка секунда се правят милиони търсения в търсачките – особено в Google, най-използваната търсачка в света. Потребителите искат да отговорят на най-разнообразните въпроси в ежедневието си. При всяко търсене Google се опитва да организира съдържанието в класация, която предлага най-добрите отговори на първите позиции.

Какво представляват търсачките?

Търсачките са системи, образувани от поредица от алгоритми, които имат функцията да обхождат, индексират и класират уеб съдържание, за да го показват по подреден начин при търсенията на потребителите.

Когато говорим за търсачки, не говорим само за Google, но и за Bing, Yahoo!, Baidu и други системи. Дори YouTube и Pinterest, например, могат да се разбират като търсачки, тъй като се използват широко за намиране на съдържание. Но е ясно, че Google се откроява сред тях с повече от 92% дял на пазара за търсене.

Всеки двигател има свой режим на работа и критерии за класиране. Но крайната цел винаги е една и съща: да се предоставят най-добрите отговори за това, което потребителят търси.

Как работят търсачките?

Замисляли ли сте се за всичко, което Google прави всеки път, когато пишете в търсене? Показването на списък с резултати, които отговарят на вашия въпрос, е дълъг процес - въпреки че се случва за милисекунди!

Търсачките работят основно в три стъпки:

Първо, търсачките обхождат уеб съдържание. Тези, които правят това, са роботи или паяци – в случая на Google, наречени Googlebot. Те следват пътищата, които сочат връзките, търсейки нови страници и актуализации. След това обходените страници се индексират. Тоест те влизат в индекса на търсачката, който работи като голяма библиотека от уеб съдържание. Там страниците са организирани според информацията, събрана при обхождането, като времена за зареждане на страницата и ключови думи. Процесите на обхождане и индексиране се случват през цялото време. Роботите винаги работят за намиране и организиране на уеб съдържание. Но редът, в който те се показват при потребителски търсения, се определя в момента на класирането.

Класирането се случва всеки път, когато потребителят извършва търсене – и там са фокусирани усилията за SEO. Според ключовата дума, която използва при търсенето, Google бързо рови в своя индекс в търсене на страници, които отговарят на тези термини и отговаря на въпроса ви. След това класирането се определя от най-доброто съвпадение на ключова дума, заедно с поредица от фактори за класиране, които съставляват алгоритъма за търсене.

Как да започнем SEO стратегия?

За да получите органичния трафик, който толкова желаете, е важно съдържанието, публикувано във вашия блог, да е подходящо за някого. Дотогава вече знаете, но как хората ще намерят вашето съдържание?

Както всяка маркетингова стратегия, всичко започва с планиране: какви резултати искате да постигнете със SEO, как възнамерявате да стигнете до там? Това ще проправи пътя към успеха на вашата стратегия. Освен това трябва да знаете, че една SEO стратегия обикновено дава резултати в средносрочен и дългосрочен план.

Не очаквайте незабавна възвръщаемост, както може да се случи с реклами и спонсорирани връзки, нали? Въпреки това SEO има тенденция да дава по -устойчива възвръщаемост с течение на времето.

Първите стъпки на SEO: Поставяне на цели

Първата стъпка от стратегията е да определим какви са вашите цели, когато оптимизираме вашия уебсайт. За това трябва да знаем какво може да предложи SEO, например:

Увеличаваме органичния трафик;

Генерираме повече потенциални клиенти;

Генерираме повече продажби;

Намаляване на разходите за привличане на клиенти;

Увеличаваме авторитета на марката;

Винаги се опитваме да съгласуваме SEO целите с макро целите на вашата марка. Ако тя иска да увеличи информираността за марката, например, SEO може да помогне за това, като постави уебсайта на компанията на челните позиции на Google.

Първи стъпки и основни SEO инструменти

За да започнете SEO стратегия, е необходимо да имате поне основните инструменти. Те помагат да се направи диагноза на текущата ситуация, да се основава планирането, да се направят първите оптимизации и да се започне наблюдение на въздействието на всяко действие.

Говорим основно за два основни инструмента за SEO: Google Analytics и Google Search Console. Те се предоставят безплатно от Google и винаги ще придружават вашите стратегии. Нека ги опознаем по-добре:

Google Analytics

Google Analytics е широко използван инструмент за анализ на данни, който предлага множество функции за оценка на ефективността на дигиталните стратегии. В SEO може да помогне по различни начини: Опознаваме по-добре аудиторията си; Определяме кои страници са най-посещавани и с най-добра производителност; следим номерата на органичния трафик;

Идентифицираме  каналите, които генерират най-много трафик (имейл, социални, органични и т.н.); Разбиране на ангажираността (степен на отпадане, страници на посещение, продължителност на сесията); Наблюдаваме реализациите, генерирани от SEO стратегията.

Как да направите проучване на ключови думи?

Изследването на ключови думи се стреми да идентифицира думите за търсене, които имат най-голям потенциал за стратегията, въз основа на обема на търсене, реализациите и конкурентоспособността.

Това е един от основните инструменти за планиране на стратегия за SEO и Content Marketing. В крайна сметка ви позволява да идентифицирате възможности за оптимизация и да зададете приоритети за производство на съдържание.

Търсенето по ключови думи обикновено започва със списък с термини, свързани с вашата индустрия, продукти и марка. Можете да получите идеи от Google Analytics и Google Search Console, или от инструменти за ключови думи. След това организираме този списък. Можем да разделим най-използваните термини на всеки етап от фунията за продажби и да класираме списъка според най-голямата потенциална възвръщаемост за стратегията.

Уеб програмиране

Езиците за уеб програмиране се използват специално за разработване на слоевете на презентация и бизнес логика на уеб сайтове, портали и уеб приложения като цяло.

За езиците за логично програмиране, наличните опции на пазара са много и с това е много трудно да се овладеят всички езици, но основните са:

HTML - Всъщност HTML не е език за програмиране, а език за маркиране. Много накратко езикът за маркиране е набор от правила и кодове, които определят как се показват елементите на страницата. HTML познанията са основата за нашите уеб дизайнери. Въпреки че има много инструменти, които вършат практически цялата работа по структурирането на страниците, нашите професионалисти знаят и разбират как това се случва на ниво код, за да могат да правят подобрения и корекции, когато е необходимо.

Уеб програмиране – CSS - CSS се използва във връзка с HTML. Това е език, използван за дефиниране на стилове, за дефиниране на оформлението на HTML документи. Докато  HTML се използва за структуриране на съдържание,  CSS се използва за форматиране на структурирано съдържание.

JavaScript - JavaScript е език, използван за програмиране на скриптове, които се изпълняват в браузъра на потребител на уебсайт или, както се казва, от страна на клиента. Това е динамичен, обектно-ориентиран език, създаден със синтаксис, подобен на езика C, въпреки че има Java в името. Основната му функция е да направи някои процеси на страниците по-динамични, което ги прави по-приятни за използване JavaScript осигурява на уеб страниците, възможността за програмиране, преобразуване и обработка на данни, изпратени и получени, взаимодействие с маркировката и възпроизвеждането на съдържанието.

Уеб програмиране – PHP - PHP е скриптов език, където кодът обикновено е вграден в самия HTML. В случай на PHP, кодът се изпълнява от страна на сървъра и се изпраща на клиента в резултат само в чист HTML. Това прави възможно взаимодействието с база данни и други приложения. PHP е най -използваният език за уеб програмиране за внедряване на по-динамични и сложни функции в уебсайтове и уеб приложения.

На пазара има много езици. Споменатите по-горе несъмнено са най-популярните и най-изучавани от тези, които влизат в областта на уеб програмирането.

Поддръжка на уебсайт

Разбира се, стартирането е много работа и отнема много време. Въпреки това, ако наистина искате уебсайтът ви да бъде успешен и да се разраства, трябва постоянно да актуализирате и подобрявате уебсайта си. Показваме основните аспекти, които трябва да се спазват, след като уебсайтът е онлайн. Не забравяйте, че всички тези точки са от решаващо значение за успеха на вашия сайт. Без този план е лесно да се отклоните от курса, да се обезсърчите и да не успеете да придвижите сайта си в правилната посока.

Още повече, ако имате виртуален магазин, например, поддръжката на уебсайт е наистина важна, за да постигне добри резултати! За да избегнете бъдещи проблеми, поддръжката на уебсайта е от съществено значение. Правилните услуги за поддръжка могат да направят повече от това просто да поддържат уебсайта ви работещ. Те също така могат да подобрят цялостно вашия уебсайт и да подобрят растежа на вашия бизнес.

Например, определена компания може да добавя страници и функционалност, докато се разраства на пазара на труда. По този начин можете да споделяте своите новини и да управлявате съдържанието по-добре и по-добре. Поддръжката на уебсайт изглежда като лесна стъпка, която да пропуснете, ако бюджетът ви е ограничен. Защо просто не платите за агенцията за създаване на уебсайтове и след това да оставите уебсайта да работи сам, докато не започне да има проблеми? Не е ли по-евтино да решаваш проблеми, отколкото да ги спираш?

Нещата обаче не работят по този начин. Точно както лошо поддържаната кола може да доведе до обширни и скъпи ремонти, така и пренебрегван уебсайт, който води до обширни и скъпи поправки, както и дълъг престой, който ви струва клиенти и пари.

Много е важно да бъде създаден документ, за да може да се контролира управлението на уебсайта. Този документ не трябва да е невероятно изискан. Дори нещо толкова просто като Google Drive DOC, до което целият ви екип има достъп, ще помогне. Това е изчерпателен списък със задачи, който ще помогне на вашия сайт да бъде успешен в бъдеще. Нашият екип, който работи по вашия сайт, ще работи за дългосрочната визия и в същото време да задачите ще са разбити на ежедневни или седмични задачи, които могат да се изпълняват.

Как се прави поддръжка на уебсайт

Стартирането на уебсайт може да отнеме много енергия и усилия. Въпреки това, след като периодът на щастие и облекчение приключи, е време да се върнете към работата. Тъй като стартирането на сайтове често е много стресиращо, е вероятно някои важни грешки на вашия сайт да са пропуснати. Ето защо е важно да ги поправите възможно най-скоро. След това ще видите кои са основните грешки, които може да са останали незабелязани. Разбира се, в идеалния свят всички тези стъпки вече биха били завършени преди стартирането, но няма проблем, ако нещо е оставено. Това, което наистина има значение, е да се направят промените възможно най-бързо.

Проверяваме скоростта на уебсайта

Наличието на сайт, който се зарежда бързо, ще подобри цялостното ви потребителско изживяване и ще ви помогне да се класирате по-високо в търсачките. За да започнем, използваме инструмент като GTMetrix или Google Pagespeed Insights, за да видим текущата ефективност на уебсайта. Имаме график, който включва редовни проверки, за да сме сигурни, че ефективността не се влошава с течение на времето.

Проверяваме всички изображения

Понякога изображенията може да са с грешен размер или може да има някои дублирани изображения. Правим търсене в сайта, за да се уверим, че всички изображения са правилни.

Преглеждаме съдържанието

Ако сте стартирали сайта си набързо, съдържанието ви все още може да съдържа грешки, които ще засегнат посетителите ви. Някои основни неща за преглед включват проверка на цялото ви съдържание за правописни грешки и злоупотребени думи, като се гарантира, че съдържанието е правилно оптимизирано за търсачките.

Проверка за отзивчивост

Знаете ли как изглежда вашият уебсайт на множество устройства? Трудно е да се определи какъв размер на екрана ще използват вашите посетители за достъп до вашия сайт. Поради тази причина той трябва да се показва и работи правилно на различни размери на екрана.

Попълваме формулярите и регистрациите

Вероятно имате множество пътища за ангажиране на вашия сайт. Това включва елементи като формуляри за регистрация по имейл, формуляри за контакт, бутони, връзки за навигация и всичко друго, което изисква взаимодействие с посетителите, за да функционира. Въвеждаме всеки от тях, за да видим дали всичко работи. Освен това не забравяме да проверим сайта за неработещи връзки, които водят до страница с „Грешка 404“. Отделяме време да кликнем върху всички активни връзки на сайта.

Без подходящ план и график за поддръжка на уебсайта съществува повишен риск уебсайтът ви да бъде несигурен и уязвим за хакерска атака. Нито една от тези ситуации не е лесна за справяне, но ние можем лесно да ги избегнем.